A szolgáltatás igénybevétele ingyenes.

Feltett kérdésére választ e-mailben kap. Tekintettel arra, hogy ily módon az eset csak korlátozottan ismerhető meg, a kérdés nem minden esetben teljesen pontos, továbbá e szolgáltatás kapcsán nincs mód személyes konzultációra, az iratanyag(ok) áttekintésére vagy a többi fél nyilatkozatának beszerzésére, a tanácsadás ezen formája nem alkalmas teljes körű, minden kétséget kizáró válasz megadására.

Ebből adódóan kérem vegye figyelembe, hogy az online jogi tanácsadás nem alkalmas a probléma teljes körű feltárására, így az adott tanácsért semmilyen felelősséget nem áll módomban vállalni.

Amennyiben Önt határidő köti, kérem ne ezt a szolgáltatást válassza.

Konkrét ügyekben felhasználható jogi tanácsot csak az ügy részleteinek teljes körű ismeretében, az esetleges okiratok átvizsgálása után és személyes konzultációt követően tudok felelősséggel adni. Természetesen ez az első konzultáció is ingyenes, ami után a döntés a közös együttműködésről az Ön kezében van!

Kérdéseit a dr.borsosjozsef@gmail.com email címre tudja megküldeni.

Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon lehetséges: 0630/687-25-64

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Borsos József ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara hivatalos honlapján találhatók.